Organisatie

De Stichting Nieuwerkerk Bruist! is speciaal opgericht om Nieuwerkerk een jaarlijks terugkerend feest te geven. Het 777-jarig van Nieuwerkerk in 2010, was aanleiding voor het eerste feest en we hebben in 2018 de 9de editie achter de rug. Voor de 11de keer gaan we Nieuwerkerk Bruist! organiseren op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni 2020. En ook daar gaan we, samen met u, weer fantastische dagen van maken!!

Het bestuur van de stichting bestaat uit:

Andre de Rijke voorzitter, Marja Spitholt penningmeester, Elly van Lieshout secretariaat, Marleen van ’t Hof bestuurslid, Fieke Kooman bestuurslid, Monique Verrijzer bestuurslid

Het stichtingsbestuur zorgt voor afstemming en coördinatie van de activiteiten, de gezamenlijke publiciteit / public relations, sponsoring en contacten met de lokale overheid voor vergunningen en dergelijke.

Verder worden alle feestelijke elementen georganiseerd door een grote club van vrijwilligers, bemensd vanuit de beide basisscholen, de kerken, het dorpshuis, de ondernemersvereniging, voetbalvereniging SKNWK, Tennisvereniging Duiveland, maar ook mensen die niet zijn verbonden aan een organisatie of instantie. Hieruit blijkt het draagvlak onder de bevolking en dat is de sleutel tot succes.

Contact

Vragen? Opmerkingen? Ideeën? Suggesties? Wilt u ook iets doen?

Stichting Nieuwerkerk Bruist!
p/a Dolfijnstraat 33
4306 CX Nieuwerkerk
0111-642213
info@nieuwerkerkbruist.nl

@nwkbruist